Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Szex on the beach - Parti kúrás

topszex 2011.02.27. 15:14

Felhívtam csütörtökön rég nem látott Zsu barátnőmet, hogy mit szólna, ha eltöltenénk egy kellemes hétvégét lent balatonon. Zsu nagyon megörült az ötletnek, mivel férjével Zsolttal már régóta tervezték azt, hogy bevesznek harmadiknak egy jó kis szexpartira. A nyaraló vízparti volt, így a hosszú utat egy kellemes fürdőzés követte. Zsolt felsőteste illetve feszes fürdőnadrágjában kidomborodó farka erősen benedvesítette a kis pinámat. Nem beszélve Zsu csodálatos testétől, aki szinte pornó filmbe illő igazi mellekkel rendelkezik. A fürdőzést kis könnyű italozás követte.


Kedvelem a régi retro zenét, így amint megszólalt a cool and the gang, ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy ne táncoljak Zsuval. Mindketten kis mini szoknyát vettünk fel, így egymás combját a másik pinájához nyomva lejtettünk erotikus táncot. Majd ezt követte egy kellemes nyelves csók, amitől úgy éreztem, hogy itt már csak egy fasz hiányzik. Nem is kellett sokat várnom, hiszen Zsolti ott termett a hátam mögött. Zsu egyre lejjebb csókolgatta testemet, míg éreztem, hogy Zsolti a melleimet masszírozza. A legnagyobb élvezetet Zsu nyelvei okozták, amikor a bugyimat félrehúzva csiklómat izgatta. Bal kezemmel Zsu fejét próbáltam minél erősebben a puncimhoz nyomni, bal kezemmel hátra nyúlva Zsolt méretes faszát markolgattam. Akkorát élveztem, hogy a lábaim szinte bele remegtek. Ezt kihasználva Zsolt a fűbe terített le mint egy gumibabát, majd lábaimat a vállára téve nyomta belém méretes falloszát. Zsu sem volt rest, és a számra ülve ajánlotta fel nyalásra finom pináját. Nyelvemmel simogattam csiklóját, párszor telibe nyaltam, majd, mint egy kisebb farok nyomtam egy kisebb farok nyomtam egyre mélyebbre forró puncijába. A mozgásba Zsolt segített, mert akkorákat lökött lucskos pinámba, hogy a nyelvemet csak Zsu pinájába kellett tartanom.  Úgy látszik Zsoltnak nem tudta tovább magát türtőztetni, mert akkorát elévezett, hogy szinte magamban éreztem ahogy a gecit szétlőveli. A farkán lévő duzzadt ereket meg tudtam volna számolni, ahogy ütemesen feszíti szét gátjaimat. Zsuval nem értük be ennyivel, ezért Zsolt elé térdelve nyaldostuk le a puncim nedvével összekeveredett gecit Zsolt farkáról. Hogy biztosak legyünk az ízekben, Zsuval egymás száját nyalva bizonyosodtunk meg ennek valóságáról. Ez Zsoltot annyira felizgatta, hogy ismét merevedő farkát kellett a szánkba venni. Zsu négykézlábra ereszkedve tolatott Zsolt farkára, elzárva előlem az utat a makk nyalogatásától. Hanyatt fekve így közelebb kerültem a puncihoz illetve Zsolt zacskójához, amit felváltva tudtam nyelvemmel simogatni. Most láttam is azokat a vastag ereket, amik előzőleg az én pinám méreteit feszegette. Híitelen Zsolt felpattant és Zsuval egyszerre kerültünk a fasz végéhez. Tátott szájjal vártuk a nedűt, ami szinte végig csorgott szemöldökünktől az állunkig. A forróság szinte ütemesen terítette be arcunkat, és nem győztük egymásról nyalni Zsuval. A szánk szinte már egymáshoz ragadt így a szánkba felgyülemlett nyállal oldottuk a finom geci hatását.

 

Felejthetetlen hétvége volt, párszor megismételtük a partit, és megbeszéltük, hogy amint lehetőségünk nyílik rá, össze tesszük amink van.

Címkék: pina szex nyelv szopás parti punci geci beach kúrás baszva locskos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr362694979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása