Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Szétbasztuk Ginát is

topszex 2010.07.26. 22:41

Alig vártam már, Hogy Péter megjöjjön a vidéki munkájából. Szerettem volna vele megosztani az elmúlt napok történéseit. Az utóbbi napok olyan üresen teltek, hogy szinte már a képzeletemtől benedvesedtem, így csak magamra számíthattam. nem mondom, így is jó volt, de azért hiányzott a hús vér fasz.


Az első együtt töltött éjszakát szinte végig keféltük, nem törődtünk a vékony panel falakkal, vagy sikoltoztam az élvezettől vagy Péter baszott meg úgy, hogy az ágy kopogott a falon. Ha kellett leszoptam, csak hogy érezzem a számban is a sós sperma ízét, amint beteríti az arcomat.

Másnap nem volt kedvünk felkelni, az egész napot nálam töltöttük. Ettünk ittunk és tv-t néztünk. Ez az, amit én nem szoktam, de kivételesen most jól esett. Délután Pétert elhívták a haverjai, így egyedül folytattam a punnyadást. Megbeszéltük, hogy ha tud, még este visszajön, ha nem akkor majd hív.

Már este 9 fele lehetett, mikor csörgött a telefonom. Péter volt, és azt kérdezte, hogy feljöhetne-e, de hozna egy kis meglepetést. Kíváncsi voltam, így nem mondtam nemet. Mikor az ajtót kinyitottam neki, valóban meglepődtem. Ott állt Péter és egy fekete hajú picsa, akinek Péter szinte azonnal bemutatott. Ginának hívták.. Beengedtem őket, de kétkedve néztem mindkettőt, hogy mi lesz a folytatás.  A nappaliba érve, mikor már kérdésre állt volna szám, azt éreztem, hogy közre fognak, és egyik a nyakamat , a másik  a pólóm alá benyúlva a cicimet simogatja. Ismét kérdezni szerettem volna, de Gina forró ajkai szinte betapasztották a számat. Több kérdésem nem volt, mindent tudtam. Péter hátulról átkarolva szabadított meg a kis nadrágomtól Gina ezt kihasználva leguggolt elém és a nyelvével kezdte izgatni bugyin keresztül az agyon baszott pinámat. Péter farka már a lábam között ágaskodott, amit néha Gina nyelvével próbálta jó alaposan körbe nyalogatni.  Ledőltünk az ágyra úgy, hogy az ágaskodó faszt mind a ketten felváltva tudtuk a szánkba venni. Már nem  érdekelt, hogy az éjjel szétkúrt pinám szinte fájdalmasan bizsergett, hanem az, hogy Gina nyelvét érezzem magamban. Hanyatt vágtam magam Gina előtt széttett lábbal, amivel tudatni akartam vele, hogy márpedig most kinyalsz te kis picsa. A kezeimmel szinte nyomtam magamba a fejét, hogy minél mélyebben érezzem. Gina térdelő pózban volt, így Péter elő tudta magának készíteni a bejáratot. Láttam, ahogy a popsit két kézzel markolászva nyaldosta mindkét bejáratot. Szinte éreztem magamba, amikor belé hatolt a méretes fasz, mert Gina érzéki nyelve és hangos nyögése adta ezt tudtomra. Elélveztem a gyönyörtől. Jó tett helyébe jót várj alapon, én is a punci alá keveredtem úgy, hogy hanyatt fekve tudtam izgatni a csiklóját, miközben Péter farka szétkúrja. Egyik kezemmel markolásztam a zacskót, miközben a a másik kezemmel Gina segglyukát tágítottam. Akartam, hogy őt is ugyanúgy seggbe bassza, mint ahogy ezt korábban velem is megtette. Péter felmérte sikeremet, és farkát áthelyezte a popsiba. Így én is közelebb juthattam a pina bejáratához. Ujjaimat a pinába dugva éreztem a szomszéd bejáratot, ahogy a méretes fasz feszíti szét Gina hátsóját. Felvettem a ritmust és ki-be húzogatva, nyelvemmel a csiklót nyalogatva jutattuk el Ginát a csúcsig, aki hangos sikolyok közt tette meg. Éreztem Péter farkának a lüktetését is, ami annyit jelentett, hogy telebaszta a seggét gecivel.

Ahogy Péter kivette a farkát, éreztem, ahogy kezd Gina pináján keresztül az arcomra folyni a sok geci. Nem kellett mást tennem, mint kitátott szájjal várni a forró spermát. A nyelvemmel tisztogattam le a pinát, miközben próbáltam a számban tartani a lét. Amikor Gina pinája szép és tiszta lett, mutattam Péternek  a számban összegyűlt terméket, aminek ő felettébb örült. Gina szorosan mellém feküdt, és most ő kezdte lenyalni a szám szélén csordogáló gecit. Fölé hajoltam, és szépen óvatosan átcsurgattam a kitátott szájába az anyagot. Szinte habos volt az egész szája belülről, de nem kevésbé mint az enyém. Majd nyelt egy nagyot és magáévá tette mind. Ezt bizonyítvány ismét kitátotta száját.

Az éjszaka további része részemről nyugodtan telt, néha-néha ébredtem fel arra, ahogy Péter ismét párszor megbassza Ginát. Gondoltam nem baj, ennek a kis édes picsának se legyen jobb a másnapja.  

Címkék: pina geci sperma folyik tele kúrás szájba szét ginát basztuk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr632178656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása