Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Szexorgia: perverz szopatás seggbe szájba pisi

topszex 2011.02.27. 14:53

Kártyapartira hívtak meg Zsu –ék csütörtökön. Szeretek játszani, de nagyon nem szeretek veszteni. Kedvenc játékom a canasta, mivel ott párban lehet játszani.  Mulatságosak szoktak lenni az ilyen esték. Leggyakoribb felállás, amikor a fiúk együtt és a lányok együtt játszanak egymás ellen. Mivel párom nem lévén, kérdéses volt, hogy ki lesz a negyedik játékos.


 

Zsu szokásához híven, nagyon kedvesen fogadott, és lengén. Egybe részes ruha volt rajta, ami tulajdonképpen semmit nem takart, hiszen teljesen lyukas volt, mint egy harisnya. Feszült rajta, így a melle és a púpos fenekét tökéletesen kiemelte. Zsolt azért szolidabban de sármosan volt felöltözve, neki mindig is jól állt a térd nadrág és a galléros póló. Édességgel és itallal kínáltak majd mondták, hogy Zsolt játék partnere aki egy fiú, kicsit később jön. Ez abszolúte nem volt baj, legalább Zsu-val ki tudtuk beszélni töviről hegyire a szex minden rejtelmeit.

Csöngettek. Gergő, Zsolt régi jó barátja, aki szintén szingliként éli minden napjait. Nem tudom, hogy Zsuék mennyit meséltek rólam neki, de az biztos, hogy a kezdetektől kezdve kacérkodtunk egymással. Szeretem a fekete hajú férfiakat barna szemű fiukat, áramlik belőlük a férfiasság. Gergőnél  már akkor éreztem, hogy az előjátékra nem is lesz szükség.

A parti fergeteges hangulatban telt, külön kis szabályokat vezettünk be az italozásra. Mondanom sem kell, hogy a lányok leitatásáról szólt. Bejött nekik. A végén a lapokat csak kb-ra tudtam felismerni, így nem volt nehéz Zsu-val vesztenünk.

Aztán a kártyázás egy keméyn erotikus tánc mulatságba ment át. Ekkor kezdtek az események felpörögni olya annyira, hogy a fiúk péniszét már rég Zsu-val együtt felváltva szoptuk. Nem maradhatott el a jó öreg leszbi jelenetünk Zsu-val sem, amikor fekve 69-es pózban nyaltuk egymás elég nedves és forró punciját. A fiuk ezt úgy használták ki, hogy teletömték farkukkal a pinánkat. Volt hogy kivették, cseréltek és nyalatták le velünk a péniszükről a nedvet. A ráadás csak ezután következett, amikor bevonultunk a fürdőszobába. A hatalmas kádban kényelmesen elfértünk mind a négyen. A szopás itt folytatódott. Zsu megfogta a fejem, és odahúzott a szájához. Zsolt közvetlen a szemünk előtt verte a farkát. Nyitott szájjal és a zacskóját markolászva vártuk a geci zuhatagot. Meglepetésünkre nem a sperma jött, hanem sokkal nagyobb sugárba és mennyiségbe a pisi. Zsolt telepisilte a szánkat majd végig a testünket. Nem győztünk folyamatosan nyelni. Majd jött Gergő, aki szintén megtette velünk ugyanezt. Ez teljesen új volt a számomra, bár gondolatban más sokszor megtörtént. Folyt végig rajtunk a meleg nedű. Ezt nem hagyhattuk annyiban, így Zsoltot belefektettük a kádba, Zsu az arca fölé guggolt én pedig a farka fölé. Izgatni kellett magamat elég hevesen, hogy rá tudjak csurgatni én is az álló farkára. Az ő arcát is elöntötte Zsu pisije. Beleültem a farkába és addig ugráltam rajta, amíg belém nem élvezett. Ahogy felálltam már jött is Zsu, hogy kinyalja belőlem a gecit. Közben Gergő sem volt rest, Zsu-t  hátulról kurta. Zsu sikítozott, és körmét az élvezettől a combomba vájta, de nem érdekelt, mert így jutatott a csúcsra. Hatalmasat élveztem. Ráhajoltam Zsu hátára, hogy segítsek Gergőnek az elélvezéshez. Ekkor láttam, hogy Zsu seggébe van Gergő fallosza. Kérte, hogy pisiljek Zsu hátára, aki közben Zsolt faszát szopta. Rajtam nem múlt. Elkezdtem magam hevesen izgatni, míg telibe nem pisiltem Zsu popsiját és Gergő farkát. Erre Gergő hatalmasat élvezett, fele a seggbe és a másik fele rá. Végre eljött az én időm, és miután megtisztítottam Gergő farkát, Zsu kitágult segglyukába dugtam a nyelvem, és szívtam ki belőle a pisivel keveredett meleg gecit.

Azt hiszem ez már perverznek számít, de akárki akármit mond, kurva jó volt!       

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr162694912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása