Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Műfasszal a pinámba

topszex 2011.02.27. 15:28

Tegnap ahogy a városban járkáltam az autómmal, elmentem egy szex bolt előtt. Talán 2 éve voltam bent még a régi barátommal, amikor vibrátort néztünk. Engem is izgatott a dolog, de csak az a típus ami élethű mása az eredetinek. Meg is vettünk egyet, amit még aznap ki is próbáltuk a kis puncikámban. Kiváncsiságból benéztem, hátha látok valami olyat, ami felcsigáz. Választékban nem volt hiány. Meg is találtam hamar a nekem valót.


Most olyat vettem, amihez tartozott egy kisebb fasz, amit egyszerre a popsimba is tudok dugni. A boltból kimentem és azonnal elújságoltam Zsu-nak aki teljesen hülyének nézett, hogy ilyenekre költök. Nem baj – mondtam neki – majd ha gondolja kölcsön adom szívesen. Hazafelé már el is terveztem, hogy hogyan fogom vele meglepni Pétert amikor hazajön 3 nap múlva. Este lefekvés előtt még egyszer szemügyre vettem legújabb barátomat. Fogásra teljesen olyan mint az igazi, érintésre és hajlékonyságra már kicsit műnek hatott. Sebaj, azért kipróbáltam milyen érzés amikor a csiklómhoz érintem. Simogatni kezdtem vele magam, le–föl húzogattam hosszában a már nedvesedő pinám bejáratánál.  Kezdtem a pinámba nyomni, először szépen lassan, hogy ne okozzak magamnak fájdalmat. Először arra törekedtem, hogy a pinámba tövig be tudjam nyomni, és utána akartam érezni a popsimban a másik részét. Ujjaimmal is magamba nyúltam, hogy a forró nedűvel benedvesítsem a segg lyukamat, amit közben próbáltam méretre tágítani. Fantasztikus érzés volt, ahogy egyszerre egyre mélyebben éreztem a pinámba és a popsimba egyaránt. Szinte a pinám falát masszírozta a seggembe lévő fasz. Egyre mélyebbre nyomtam magamba, és egyre gyorsabban baszattam szét a pinám. Fantasztikus volt, kurva nagyot élveztem.

Címkék: pina fasz anál popsi segglyuk baszni pinámba műfasszal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr222695023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása