Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Kastélyszállós baszásos hétvége II.

topszex 2011.02.28. 20:58

Hajnalban még Endre adott a pinámnak rendesen aztán hagyott aludni, kefélés közben még mondta, hogy holnap jön két barátja meg egy csajszi is velük, mit szólnék hozzá kérdezte. Nem vagyok kurva csak  a faszt szeretem nagyon, meg a pinát is, na ezen jót röhögtünk aztán alvás.

Másnap reggel arra eszmélek, majdnem elélvezek egy csajjal álmodtam, hogy nyalja a puncimat, na de reggel mire kinyitom a szemem,  Zsu ott fekszik előttem és nyalja a puncimat, nagyon jó érzés volt, addig nyalt amíg el nem élveztem. Persze, hogy magamhoz is tértem, nagyon éhes voltam erre a sok szexre, úgyhogy zuhany és gyorsan le reggelizni. Svédasztalos csodás reggeli várt minket, mindenki lejött már, én érkeztem utolsónak, de sebaj, nagyon örültek nekem. Reggeli közben beállítottak  Endréék  barátai is. Két csini srác, meg egy nagyon dögös csajszi, csak egyik jött el, mert valamiért az egyik srác összeveszett a barátnőjével és így nem jött el. Csatlakoztak hozzánk és így legalább volt időnk egy kis ismerkedésre. Kérdezték milyen volt az este hogy telt,erre Zsu mondja nemsokára megyünk fel és megmutatjuk hogy telt. A srácok mondták akkor nem esznek sokat tudjanak még teljesíteni is. Felértünk a szobába, az újonnan jött srác, Zsolt elkapott hátulról és elkezdte markolászni a csöcseimet. közben álló farkát nyomta a kis seggemhez.  Niki ledöntötte a barátnőmet az ágyra széthúzta a punciját ráköpött egy jó nagyot, majd bedugta az úját tövig, aztán elé térdelt és  kezdte nyalni szép ritmusosan. A barátnőm arcára kiült a gyönyör, a kéj, ezt látni kell, nagyon izgató, a másik két srác se volt tétlen odaálltak Zsu elé hogy szopja őket. Én persze szóltam Endrének jöjjön ide, majd addig én szopogatom egy kicsit a farkát a,míg hátulról telebasznak. Endre nem bírta sokáig a számba élvezett hamar, hát igen jól szopok az tény, meg nemrég baszott meg rendesen, az is biztos.Zsolt aki hátulról tolt rendesen átrakta a seggembe a farkát,nagyon kellemes kis farka volt, legalább nem fájt a fenekem és élvezni is tudtam. Kérdezte hogy telebaszhatja e a seggem gecivel. mondtam persze nyugodtan csak szóljon met hallani akarom ahogy élvez. Nagyot élvezett belém. én meg mentem vele. Közben Niki teljesen kinyalta Zsuzsát már, majd eldőltek mindketten hanyatt az ágyon széttett lábakkal egymás kezét fogva és mondták Zolinak hogy most jól bassza szét a pinájukat. Erre se kellett kétszer kérni Zolit, egyik pinából ki a másikba be. Közben mondta hogy a szájukba akar élvezni melyik kéri a sok gecit, mindketten odatartották a szájukat. Zoli pedig jól televerte őket gecivel.
Mindenki elélvezett. mindenki ki volt már a fáradva, egymást simogatva pihentünk az ágyon, majd összeszedve magunkat loementuün2 a medencéhez strandolni, Így telt el pár csodálatos nap pár csodálatos emberrel, és még teljesen ki is voltam  elégítve, hát nem csodás érzés.


Címkék: hétvége fasz szopás kurva gruppen geci sperma szexpartner szexmagazin ginát baszásos kastélyszállós

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr762699474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása