Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Torkos szopás

topszex 2011.02.27. 15:22

Ma reggel csörgött a telefonom, és Péter hívott, hogy lenne-e kedvem elmenni vele cipőt venni. Igent mondtam, mivel nem kellett ma mennem sehova munka miatt. Megbeszéltük, hogy feljön értem, kávézunk és már megyünk is.


Nem szoktam magamon sok piperét használni, így elég hamar elkészültem volna, ha zuhanyozás közben nem elevenedett volna fel bennem a múltkori kis hármas Péterrel és Lacival. Minél több részlet jelent meg előttem, annál jobban kezdtem magam simogatni a zuhanyból szerteágazó vízsugárral. A szabad kezemmel, hol a mellbimbómat, hol a csiklómat simogattam. Egyre hevesebben nyúltam újjaimmal a pinámba, és arra gondoltam hogy Péter méretes farka bassza a pinámat ismét.

 

Végszóra élveztem el, mert megszólalt az ajtó csengő. Magamhoz tértem, majd egy törülközőt magam köré tekerve nyitottam ajtót. Ott állt Péter, kicsit megszeppenve, hiszen nem számított ilyen kellemes fogadtatásra. Mondtam neki, hogy aki már megjárta a pinámat és a segglyukamat, és a farka már a számban is volt, azelőtt minek játszam meg kis ártatlankát. Hellyel kínáltam a nappaliban, majd rohantam a konyhába, hogy feltegyem a kávét. A kotyogós kávéfőző szétszedése nem mindig nőies feladat, így Pétert kellett segítségül hívnom, aki segítőkészen ott termett. Ahogy két kezével próbálta szét csavarni, feszes pólóján keresztül szinte kidudorodtak az izmai.

Ismét vágyat éreztem arra, hogy szembe nézzek azzal a méretes fallosszal, így a sikerre való tekintettel  letérdeltem Péter előtt, és kicsomagoltam a már amúgy is merevedő farkát. Szinte kívántam, hogy tövig a számban érezzem, hogy a torkomat masszírozza. Annyira jól sikerült, hogy enyhe öklendezés közepette próbáltam  a faszt kezelgetni. Péternek ez nagyon tetszett, így a hajamat megmarkolva erőszakolta ismét mélyebbre a torkomig. Már a nyálam is folyt le az arcomon, de tetszett, ahogy a számba erőszakolja. Felvettem a kis kurva szerepet, és durván a kezembe megmarkolva vertem a makkot. Kicsit le is köptem, hogy a nyálamtól még csúszósabb legyen, hisz nem fájdalmat akartam okozni.  Majd ismét a számba vettem, egyre mélyebbre. Úgy szoptam a fszt, mint valami gép. Az öklendezéstől már a könnyem is kicsordult, és egybe folyt a nyálammal. Mikor éreztem, hogy Péter el fog élvezni, A számból kivéve a szemem felé tartva nagyon gyorsan vertem a farkát míg meg nem érkezett a geci. A hajamat és az arcomat szinte beterítette a kilövellt ondó, amit a nyelvemmel próbáltam saját magamról lenyalni. A fasz csak úgy lüktetett a markomban. Az utolsó pár csepp gecit a számba kapva próbáltam kiszívni.

Meg is mutattam Péternek, hogy a szám tele van a fimon gecijével, ami neki borzasztóan tetszett. Még amit talált a hajamon, ujjaival összeszedte, majd a számba tette. Olyan hangosan nyeltem le, mintha ez lenne az éltető nedű.

Aztán sikerült aznap cipőt is vennünk, így mindenkinek jól sikerült a napja.

Címkék: szex szopás torkos geci sperma folyik nyál élvezés szájba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr942695000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása