Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Reggeli szopás

topszex 2011.02.27. 15:05

Tegnap egész nap a városban volt dolgom, jártam egyik ügyféltől a másikig. Máskor 1 hét alatt teszem meg ezt a mennyiségű utat, de most a szabadságok miatt kénytelen voltam.


Este hulla fáradtan feküdtem be az ágyba Péter mellé. Kívántam a baszást, de annyi erőm nem volt, hogy a kezem megmozdítsam.  Éreztem, hogy ezt Ő kicsit zokon veszi, de megígértem neki, hogy másnap kárpótolom. Szinte 2 perc alatt elaludtam. Álmomban egy aerobic edzésen voltam. Mindenféle nyakatekert mozdulatokat végeztettek velünk. Páros gyakorlat következett, amikor a páromnak rám ülve kellett súlyt emelgetnie. Ez egyre kellemetlenebbül érinthetett, mert erre felébredtem. Szemeimet kinyitottam, és meglepetésemre Péter ült rajtam úgy, hogy egyik kezével a melleimet markolgatta, a másikkal hatalmas faszát kezelgette. Megmarkoltam alulról a zacskóját és finom mozdulatokkal masszíroztam.  Ujjaimat benyálaztam, és fényesre duzzadt makkját kezdtem simogatni. Szinte szembe néztem hatalmas mereven álló faszával. Nem kellett sokáig várnom a forró gecire, ami szinte az egész arcomat betakarta. Éreztem ahogy a homlokomtól egészen az államig elönti a forró sperma. Nem hagytam kárba veszni egyetlen egy cseppét sem, így számba vettem a még ritmikusan lüktető falloszt. Amit csak lehetett kiszívtam belőle.

Címkék: pina fasz erotikus szopás geci picsa folyik párcsere ginát basztuk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr402694953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása