Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Pinanyalás a kapualjban

topszex 2011.02.27. 14:59

Ginát az interneten keresztül ismertem, méghozzá az iwiwen keresztül kezdtünk egymással beszélgetni. Levelei alapján, egy kedves, aranyos és nem utolsó sorban bevállalósnak írta le magát.


 Leírta pár történetét, amitől párszor én is izgalomba jöttem.  Már nagyon vártam, hogy végre személyesen is megismerhessem. Megbeszéltünk egy találkát a városban. Az általa elküldött képek alapján, nem volt nehéz felismerni. Élőben sokkal izgalmasabbak voltak szemei, és kicsit vastagabb ajkai eszembe juttatták punci nyalásos történeteit. Mosolya nagyon édes és kacér volt. Egy lenge blúz, egy kockás miniszoknya és egy magasított szandál volt rajta. Így már nem volt nehéz elhinnem azokat az élményeket, amiktől elengedhetetlen vágyat éreztem arra, hogy ujjaimmal nedves puncimba dugdossam.

Elindultunk a legközelebbi kis kávézóba, ahol kibeszéltük ismét élményeinket, vágyainkat. Nagyon egymásra tudtunk hangolódni, szinte be tudtuk volna fejezni egymás gondolatait. Néha-néha sikerült kezeinkkel egymást megérinteni, úgy viselkedtünk mint egy kapcsolat kezdetén járó pár. Az izgalom egyre fokozódott, így jobbnak láttuk, ha elindulunk egy kis sétára a főutcán.

 

Pillanatok alatt eljutottunk az utca végére, ahonnan több felé ágazó kis utcák adtak lehetőséget a további sétára. Szinte egyszerre döntöttünk a legszűkebb és legsötétebb sikátoros utca mellett. A téma természetesen a szex volt. Figyelmem egyre jobban az izgató szájára irányult, nehéz volt már a szavakra figyelmem, miközben arról ábrándoztam, hogy ajkaival a csiklómat simogatja. Valamit tennem kellett. Elérkeztünk egy nagy kapualjba, ami egy sötét lépcsőházba vezetett. Megfogtam a karját, és szinte berántottam magammal. Szerencsémre egy pincébe vezető lépcső is volt, ahol falnak támasztva lesmároltam Ginát. Vastag ajkait a vágytól szinte harapdálni kezdtem, amit Ő szintén viszonzott. Hallottam, ahogy suttogva adja tudtomra, hogy Ő már nagyon várta ezt a pillanatot. Hírtelen átvette az irányítást, és most én voltam a falnak dőlve. Kezeivel benyúlt a blúzom alá, és a melleimet simogatta. Egyre lejjebb csúszott, míg el nem érte a combjaimat, amit a már félig felcsúszott szoknyám tett szabaddá. Tudta, hogy imádom, ha a belül csókolgat, és a kis picsa ezt nagyon jól csinálta. Addig, míg el nem ért a már nedves pinámtól átázott bugyimig. Hírtelen félrehúzta, majd szinte bekapta a csiklómat. Az egyik lábamat fel tudtam tenni egy mellettünk álló láda félére, így szabad utat adva nyelvének, hogy azt a pinámba nyomja. Vastag ajkai szinte rátapadtak a pinámra, mint egy légzár. Éreztem, ahogy nyelve egyre mélyebbre hatol a pinámba. Ez nem volt neki elég, mert ujjait kezdte belém nyomni, miközben egyre ütemesebben nyalta duzzadt csiklómat. Kurva nagyot élveztem, a lábam szinte bele remegett.

Magamhoz húztam az ajkait, érezni akartam a pinám nedvét forró ajkain. A nyelvemet átdugva a szájába próbáltam kinyalni minden cseppet.  Blúzát kigombolva jutottam el szép kerek melleihez. A bimbó hegyesre duzzadt, amit óvatosan számba véve szoptam. Az egyik kezemmel a szoknyája alól felnyúlva simogattam bugyiját. Éreztem, hogy puncija már félig kint volt, így apró mozdulattal azt félre húzva teljesen tudtam finoman simogatni a már szinte lucskos pinát. Marokra fogtam, hogy három ujjam vége, már bent volt a kitágult pinába,és apró rezgő mozdulattal izgattam. Nagyon édesen nyögött, és szinte kezével nyomta beljebb ujjaimat a pinájába. Szoknyáját teljesen felhatva buktam a lába közé. A nyelvemet szinte akadály nélkül tudtam bedugni a punciba, úgy, hogy ujjaim még mindig bent voltak. Egyre ütemesebben húzogattam ki-be az ujjaimat, úgy hogy néha úgy éreztem, hogy csuklóig be tudnám nyomni a kezemet. Csak a hüvelykujjam nem volt bent a pinában.

Gina édes nyögések mellett  élvezett el. Levezetés képen most Ő nyalta le a számról lecsurgó nedvet. Ajkai úgy tapadtak a számra, ahogy a pinámra. Egymásra mosolyogtunk, és apró csókokkal zártuk a mi kis leszbi partynkat.

Címkék: pina szex cic punci sperma picsa leszbi szexképek bimbó szexmagazin nedves pinanyalás pornóblog kapualjban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr892694936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása