Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Országúti szopás

topszex 2011.02.27. 14:56

Felhívott Zsu, hogy a munkámból adódóan segítsek nekik pár dologban lent a nyaralójukban. Szívesen mondtam nekik igent, hiszen közel állnak a szívemhez.


 Ha velük beszélek, mindig arra a kellemesen eltöltött hétvégre gondolok, amit, hármasban töltöttem el velük. Zsu finom puncija és Zsolt farka okozott akkor felejthetetlen élményt.

Aznap nem volt a munkahelyemen sok dolog, így Zsolt jött értem, hogy lemenjünk Balatonra. Sajnos Zsu nem tudott jönni, így kettesben indultunk neki az útnak, de felhívott és megkért arra, hogy akármi is fog közöttünk történni, arról mindenképpen tudni akar, hátha lesz egy kis szünete, amikor félre tud vonulni maszturbálni. Sokszor felemlegettük a már említett hétvégét, és ez még jobban felerősítette bennem azt a vágyat, hogy ismét átéljem velük a kéj gyönyöreit. Ahogy ültem az anyós ülésen éreztem, hogy elönt a forróság és a pinám szinte átnedvesedett. Nem bírtam megállni, hogy ne nézzek Zsolt lába közé. Örömmel tapasztaltam, hogy a beszélgetés témájából adódóan egyre nagyobb domb keletkezik, ami álló farkának a merevedését jelentette.

Nem bírtam magammal és autópálya révén, biztonságosnak éreztem ahhoz az időt, hogy behajoljak az ölébe. Zsolt nem ellenkezett, így elég hamar kiszabadítottam az álló faszát. Jó érzés volt ismét a számban tudni, nyelvemmel simogatni duzzadt makkját. Tudtam, hogy szereti, ha ujjaimmal finoman körbe-körbe simogatom, ezt apró kis nyögésekkel igazolta. Magammal is kellett foglalkoznom, így a másik kezemmel magam alá nyúlva a nedves csiklómat masszírozgattam. A számban a fasszal nem érdekelt, hogy a mellettünk elhaladó autók dudaszóval nyilvánították ki tetszésüket, amiért szoknyából kilátszó popsim a jobb első ülés ablakában premier plán látszódott. Zsolt fasza egyre jobban duzzadt a számba és gyorsabb nyögéseivel jelezte, hogy neki most lesz csak igazán jó. Így is történt, olyan erővel spriccelt a számba, hogy a szájpadlásom és a torkom szinte zuhatagként kapta a forró gecit. Azonnal nyelni kezdtem, nehogy a számból kifolyjon. Egyrészt szerettem volna minden cseppjét kiszívni, másrészt nem akartam vele összekenni se a ruháját se az autót. Azt mondanom sem kell, hogy magammal is sikerült végeznem, így Zsolttal nagyjából egy időben sikerült elélveznem.

Zsu-t azonnal fel is hívtam még út közben, és elmeséltem neki a történteket. Őt is nagyon felizgatta a történet, így el is indult a kuckába egy kis csikló simogatásra.       

Címkék: pina szex geci sperma nyalás kúrás szexblog szájba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr892694925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása