Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Kutyasétáltatás aztán szex

topszex 2011.02.27. 15:44

Lenn voltunk a barátnőmmel Balatonon. Van egy Rottija , akit este elvittünk sétálni, mert ez  mindenhová magával cipeli azt a dögöt, nem mintha nem szeretném a kutyákat és ez a dög amúgy is egy szép példány, de hát minek elhozni mindenhová. Na mindegy is, nem ez a lények.


Szóval levittük a kutyát sétálni a Balaton partra, mondta ha nincs senki legalább bemehet úszni egy kicsit a dög hogy lehűtse magát ebben a kánikulában, bár szerintem a víz sem hűsít most, annyira fel van melegedve.

Lenn sétálunk a parton sehol senki a kutya be is ugrott egyből a vízbe, nagyon élvezte. Ahogy ott állunk és dumálunk, megjelent egy két pasi, nézik a kutyát, mi meg őket, kurva jól nézetek ki. Az egyik srác  szó szerint bámulta melleimet, miközben a másik srác  kérdezgette a barátnőmet a kutyáról , hány éves, hogy hívják, meg jaj de aranyos. Aztán egyszer csak felém fordul és mondja, hogy tetszenek a cicijeid, én meg ösztönösen vágom rá, hogy azt látom. Na Engem sem kellett félteni, egyből az egyik melltartórészt húztam  is félre,hogy  kivillant a mellbimbóm. Erre a srác felkiált hogy , ez tényleg, gyönyörű, mi tagadás nagyon jól esett és fel is izgatott rögtön. Ahogy félrehúztam, fogta is meg egyből  a nagy csöcsömet és azonnal a szájába is vette, kezdte nyalogatni, szívni, a farka meg majd szét robban már, éreztem ahogy nyúltam le érte.
Na a haverjának se kellett több, az meg elkezdte hátulról markolászni a seggemet, és húzta is fel a szoknyámat a derekamig egyből, majd odaszólt a haverjának, Te ezen nincsen bugyi se, az meg hú  baszd meg mutasd. Fogott és megfordított  seggel felé. Leguggolt elém és elkezdte  nyalni a fenekem, közben a nedves pinámba  rakta az újait és kezdte ki-be  tologatni . Hallhatóan nagyon élvezte akkorákat nyögött.  Eközben a barátnőm a másik srác farkát kezdte el szopni.

A farka már annyira ágaskodott és úgy kívánta már a pinámat, hogy mondta, dőljek előre meg kell hogy basszon, mert nem bír magával. Készségesen odapucsítottam a seggem és végre berakta a szerszámot a tűzforró puncimba. Azt a kurva de nagyon jó volt. Elkapta a hév és elkezdett tolni jó erősen, fogta is a csípőmet el ne távolodjak. Eltelt pár perc mikor a megkérdeztem, hogy mit szólnának, ha a seggemet  is telebasznák, mert ő arra akarok most élvezni, mondták semmi probléma, és már rakta  is egyel a feljebb lévő lyukba. Látom ez nagyon tetszik neked mondom, mire ő igen, de mondom a haverod fasza még hiányzik a pinámból. Na ok akkor pozíció csere, egyikük lefeküdt  alám , én meg  rá ülte, hogy a fasza a seggembe legyen tövig, a haverja meg felülről a pinámat kezdte el baszni. Eközben a barátnőm hol az egyikkel hol a másikkal csókolodzott miközben szűk kis pinájába dugta újait, tudom amúgy is hogy imádja magát önkielégíteni, amúgy izgató volt nézni ahogy csinálja magának, meg az arca gyönyörű volt ahogy úrrá lett rajta a kéj.

Én már kezdtem nagyon a vége felé járni szóltam is hogy mindjárt elélvezek, éreztem nekik is nagyon kemény a faszuk vége felé járhattak ők is, én meg mivel gecit akartam érezni a torkomban, mondtam hogy az egyikük élvezzem a számba a másikuk nyugodtan élvezzen a seggembe vagy a pinámba ahogy jobban esik. Mondtam is  hogy úgy leszopom, hogy az agyvelőt is kiszívom. Az egyik aki felül volt beleélvezett a pinámba,  a srác aki a seggemet baszta szét  gyorsan felugrott  és betette a  számba, és közben mondogatta hogy tényleg kurva jól szopok, nem kellett sokat várni, jött az áldás, csak úgy lüktetett a számba a farka mikor jól telelőtt a sok gecivel.  Le is nyeltem ahogy ígértem, kibaszott nagyot élveztem közben. A barátnőm eközben már végzett de még elkérte tőlem a számba lévő farkat szopogatni, kis végjátéknak.

Kis öltözködés után megbeszéltük, itt laknak most nem messze, ha van kedvünk elmenni hozzájuk szeretettel várnak. Persze hogy lesz.
Mikor mindennel végeztünk a kutyát kihívtuk a vízből, az meg alig akart kijönni, de mi menni akartunk kicsit még pijálni valahová, meg bulizni.
Jól indult az éjszaka, alig vártuk a mihamarabbi folytatást.
 
Mya

Címkék: pina segítség szex parti cici megbasztak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr722695065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása