Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Kefélős bevásárlás

topszex 2011.02.27. 15:31

Tikkasztó volt a kánikula, mikor rájöttem, hogy egy csöppnyi víz, vagy üdítő sincs otthon. Kaptam magam gyorsan felöltöztem és már indultam is, húztam egy laza miniszoknyát meg egy újatlan pólót, bugyi és melltartó nélkül persze, ebben a hőségben nem viselek el magamon ilyen felesleges ruhadarabokat. Bepattantam a kocsiba, gyorsan elhajtottam egy nagy multiba ott legalább van légkondi.


 

Sikerült megállnom a bejáratot közel szerencsére, nehogy sokat kelljen gyalogolnom véletlenül se. Szereztem egy bevásárlókocsit és irány a vizesblokk.

Odaérve látom egy fiatal srác pakolja az ásványvizeket a polcra, sikerült jól szemügyre is vennem úgy hogy észre sem vette, csak mikor leszólítottam segítséget kérni. Nem mondom nagyon kis formás fenek volt és a többi testrésze is szemrevalónak tűnt.

Nem kellett sok hogy megkívánjam és a puncim elkezdjen nedvesedni. Már attól teljesen felizgultam ahogy rám nézett. Valószínűleg ezt már ő is észrevette, mert szerencsére nem volt az a félénk fajta, (azoktól megőrülök) kérdezte mit rakhat a kocsimba, én erre rávágtam gyorsan hogy csak olyat adjon amit hátsó raktárakból kell kihozni. Persze egyből tudta mit kell tenni és kocsistól egy csak dolgozóknak tábla irányába vette az irányt, persze velem együtt.

Alig vártam, hogy valami csendesebb, eldugottabb helyre érjünk. Azt mondta menjünk az öltözők felé hátha nincs ott most senki, hát nem volt, úgy hogy azzal a lendülettel, ahogy nyílt az ajtó markolta meg a cicimet a másik kezével pedig seggemet fogdosta. Én már teljesen kész voltam a vágytól, alig vártam, hogy az úját a nedves punimba nyomja, nem váratott sokat. Értette a dolgát ez a kis piszok. Megújazott, majd letérdelt elém és az egyik lábamat a nyakába rakva elkezdte nyalogatni a pinámat, tövig nyomta a forró nyelvét, Én kb. 2 perc alatt élveztem elsőre. Hálából azon nyomban elkezdtem szinte leszaggatni róla a nadrágját, majd ahogy álló farka előugrott, dugtam a számba tövig. Szopogattam egy darabig, közben hallgattam ahogy nyögdécsel, érezhetően nagyon élvezte. Mivel gondoltam sokáig nem leszünk egyedül, és én nagyon akartam a faszát a pinámban is érezni, odahúztam az öltözőben lévő padhoz, lefeküdtem rá széttett lábakkal, és  a kezemben lévő farkát a pinám lyukához tettem egyértelműsítve szándékomat. Ráült a padra, úgy tolta belém keményen álló falloszát. Egy pár lökés erejéig ülve maradt még, aztán elkapta nagyon a hév és keményen elkezdte tolni és tolni a farkát belém és belém és belém. Egyre csak nyögtem a gyönyörtől, míg végül elélveztem újra. Kirázott a hideg is, a helyzettől, a gyönyörtől, és mindentől, nagyon élveztem a helyzetet. Miután én elélveztem, éreztem hogy nem sokára jönni fog ő is, jeleztem hogy a számba élvezzen, amitől felcsillant a szeme, már húzta is ki a pinámból átrakva a számba. Egy két mozdulat után már éreztem is ahogy a számba spriccelt lüktető farka. Leszoptam ahogy csak bírtam. Egy csepp gecit nem hagytam benne. Ahogy egy jó kislánynak illik.

Úgy éreztem megtettem a magamét, ahogy ő is.

Mindezek után ahogy végeztünk zavartalanul kisétáltunk,  én vettem vizet üdítőt. Boldog voltam és kielégült, ennyi nekem is jár gondoltam, meg persze azt is hogy ide vissza kell hogy jöjjek néha megismételni a lopott perceket.

Címkék: pina fasz bevásárlás geci sperma elélvez kefélős

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr202695028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása