Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Egy felejthetetlen éjszaka

topszex 2011.02.27. 15:10

...a két lány izgatottan készűlt az esti partira. Tétje volt. Az egyik szokásától eltérően szervezkedett barátnője háta mögött, vakrandit beszélt meg pasija haverjával, hátha kicsit felpezsdül az élet Mya körül, akinek aznap volt a szülinapja, és titokban reménykedett abban is, hogy a mai éjjel neki is tartogat valami izgatót.


 

Az utcára lépve lágyan simogatta a könnyü nyári szellö a két lány izgalomtól felhevült testét, végigbarangolva a sokat sejtető domborulataikat az áttetsző, alig valamit takaró ruháik alatt. Megérintette őket valami túlfűtött izgalom ahogy kiléptek a korai esti sötétségbe. Belépve a zsúfolt pub-ba keresni kezdték a rájuk várakozókat, ahogy haladtak egyre beljebb a tömegben, forró lehelleteket érezve nyakukon, izmos  testeket megérintve az izgalom egyre fokozódott a két lányban. Felpillantva a sokaságban két csillogó szempár rögtön rájuk szegeződött, és fogva tartotta öket egy pillanatra.

Evelint egy kéz szinte kissé erőszakosan karon ragadta, a következő pillanatban már barátja ölében találta magát. Mya a másik fiú tekintetének fogságában szinte lángragyúlva állt és érezte ahogy a pillantások levetkőztetik. Az este gyorsan telt, egy- két ital, könnyed felületes beszélgetés, miközben Myáék a kezdeti kis puha csókok  után egyre inkább egymásba melegedtek. Mya érezte, hogy a vágy egyre inkább hatalmába keríti, a mellette ülő is megérezhette ezt és határozott mozdulatokkal simogatni kezdte a combját egyre feljebb es feljebb. Rájött, ami annyira feltüzelte az est folyamán a véletetlen érintések nagyon is céltudatosak voltak.

Az Ő keze is kalandozni indult, az asztal takarásában becsúsztatta kezét Dávid nadrágjába és a kemény farkat ritmusosan simogatni kezdte. Nem maradt eredmény nélkül munkája. A felfokozott hangulatban ugy döntöttek, hogy a partit Dávid lakásán folytatják...

 

...mikor végre megérkezett a taxi sietve mindannyian benyomultak a hátsó ülésre. A hely elég szűkösnek bizonyult volna más esetben, így azonban a lányok mintegy trónuson, királyi kényelemben a fiúk ölében helyezkedtek el. A négy test szinte egyként mozdult minden egyes döccenésre. Félrecsúszott ruháktól, a szabadon- mintegy érintésre kínálkozó csupasz comboktól és hajlatoktól- tovább nőtt , az amúgy is felfokozott hangulat.

Senki nem tudta, hogy melyik test, kihez tartozik, szinte minden és mindenki felfedező útra indult az autó félhomályában.a lányok egy perce sem tudtak nyugodtan ülni, folyamatos ficánkolásuk nem is maradt eredmény nélkül, a vágyakozástól a két kemény farok egyre követelőzőbbnek bizonyult és félreérthetetlenül döfködték a félrecsúszott parányi bugyik mellett a vágytól nedves puncikat. Egy egy elnyomott kéjes sóhajtásnál a sofőr cinkosan a tükörbe pillantva, vágytól égve, szinte irigykedve törölgette gyöngyöző homlokát. A hosszú út egy pillanatnak tűnt. Mya ágaskodó mellbimbókkal, zilált fürtökkel segítette ki barátnőjét a hátsó ülés fülledt szorításából. Összesimulva, ringatózó csípővel megindultak előre a lakás felé.

A formás fenekek sokat ígérően hívogatták a fiúkat ígéretet téve az eddigi csak kis bemelegítés volt az est hátralévő részére. A látványától még inkább felajzva követte őket a beteljesüléstől hajtva David és Mark, tudták minden várakozásukat felülmúlja az est hátralevő része...

A lakásba érve, már szabadon, a vágytól hajtva azonnal egymás testének estek. Mya gátlások nélkül céltudatosan, ismerve Dávid gyenge pontját azonnal a nadrágban ágaskodó farka után nyúlt, keményen megmarkolta és  a fotelba kényszerítette, majd kacéran széttett combokkal elé térdelt és apró harapásokkal a farkát kezdte birtokba venni. Végigborította apró nyálas csókokkal a hegyétől a tövéig, ahol vadul szopni kezdte a golyókat. Az, az izgalomtól ritmusosan, időnként megrándult. Dávid a kéjtől megvadulva erősen megmarkolta Mya haját, fejét keményen tartva, hátrahúzta és izzó farkát a forró szájába nyomta tövig, majd újra és újra ritmusosan mozgatva egyre lejjebb nyomta. Az ajkak bilincsként szorosan ölelték ezzel még nagyobbá téve élvezetét.

E-közben Evelin sem tétlenkedett, bár ott Márk bizonyult kezdeményezőbbnek. miközben nyelvével a minden érintésre hegyesebben álló bimbók majd ledöfték a felajzott fiú sűrű szőrrel borított mellkasát, az lágyan, a nedves puncit kezdte birtokba venni. Ujjai követelőzően simogatták a csupasz muffot, érezve a forróságát és sikamlósságát,egyre beljebb nyomva az izgatott ujjakat. Evelin lábait terpeszbe téve élvezte az ujjak céltudatosságát, amelyek már a segget is birtokba kívánták venni. Márk jobb kezével keményen markolta és egy durva mozdulattal letépte hosszú combjáról a harisnyatartót. a gyönyörtől sikítva a szekrények támaszkodott, - pont szemközt a másik párral és kéjesen figyelte, ahogy barátnője szopja Dávidot- és egyik lábát az ágyra tévő még jobban magába engedte a fiút. Kezével megragadta az ágaskodó dákót és  puncijához nyomta várva, hogy a méretes szerszám végre birtokba vegye. az könnyen csúszott a felajzott lányba, aki egyre nagyobb izgalommal figyelte ahogy a Dávid beleveri farkát barátnője arcába, és mellei közé, vágytól vezérelve átvette az irányítást és a odahajolva, miközben Márk farka dolgozott rajta keményen, nyaldosni kezdte a gecivel beborított mellbimbókat.

Az izzadtsággal keveredett kesernyés nedűt minden csepjét élvezettel nyaldosta barátnője melléről, aki ezt hangos nyögésekkel hálálta meg és tovább fokozta mindenkiben a tomboló vágyat. a felhevült testen Mya nyelve követve a geci áradatát lassan végig a megfeszülő izmos hasán át egészen az izgalom hevétől csöpögő pinájáig. itt elidőzve, érzékien nyaldosni kezdte,majd hirtelen ötlettől vezérelve durván tövig nyomta a nyelvét a hívogató forró katlanba. az élvezettől síkítva Evelin szinte könyörögve nyomta csípőjét a folytatásért. Közben Dávidban újra feltámadt a vágy, és  a látványnak teljesen átadva magát farkát keményen markolva ütemesen verni kezdte. Szájával Evelin combját kezdte harapdálni és Mya nyelvével összekapcsolódva bebarangolták a  telhetetlen pinát...

Márk hátulról érkező erőteljes lökései és Evelin pinájának nyaldosása a csúcsra juttatta Myát és hangos sikítással adott hangot a kielégült vágyának. Ezt megérezve mindkét fiú gátlások nélkül utat adva ösztöneiknek csak önmagukra figyelve élvezni kezdtek. Márk fasza Mya lucskos pináját telebaszta, és a gejzír csorgott végig az alélt lány combján is. Eközben Dávid végre elérve célját, a gyönyörtől önkívületben lévő Evelin, nyáltól és a korábbi gecitől csatakos seggét egy mozdulattal, az újra keményen álló farkára húzta és hatalmasat élvezve önelégült mosollyal az arcán dőlt hátra...

vége

Címkék: pina szopás sperma picsa szexpartner bimbó párcsere szájba pinanyalás pornóblog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr492694971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása