Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Páros szexparty

topszex 2010.07.26. 22:54

Mindig is felizgatott az ha valakiket élőben látok dugni. Néztem pár pornó filmet, arra masztizni nagyon jó, de az igazi még is csak az, amikor élőben látsz egy jó kiadós baszást.Talán azért is, mert  ilyenkor ha van kedvem, be is szállhatok.


Látni más farkát, ahogy egy pinába egyre mélyebben behatol, és látni az arcokat, amik szinte feledtetik a hétköznap gyötrelmeit. Gondoltam Pétert ráveszem egy ilyen dologra.Nem kellett sokat győzködnöm, elsőre igent mondott. Már csak azt kellett kitalálni, hogy hogyan valósítsuk meg. Felhívtam Zsu barátnőmet, hátha belemennének egy közös kis buliba. A lottón nincs szerencsém, de ebben úgy néz ki igen. Mint kiderült, annak idején ők is részt akartak venni hasonló élményben, de nem találtak erre megfelelő párt. Hát itt az alkalom, mondtam örömmel. Megbeszéltük, hogy este átmegyünk hozzájuk kis iszogatásra, aztán a továbbiakat hagyjuk a maguk medrében folyni.

Időben érkeztünk, Zsu már szexis ruhába felöltözve nyitott ajtót, Zsolt még készülődött. Már nem is emlékszem, hogy melyikünk volt leginkább zavarban, mi vagy Zsu-ék. Ennek feloldása érdekében már markoltuk is meg az alkoholt, ami az asztalra volt készítve. Nem szeretek sokat inni, főleg nem akkor, amikor emlékezetes dologra készülök. De itt a szokásosnál jobban a pohár feneke alá néztünk. Folyamatosan beszéltünk egymás szex élményeiről, így a pinám már rendesen bizsergett. Zsolt és Péter mintha ott se lennénk, egy lövöldözős játék élményeit osztották meg egymással. Így ránk, lányokra maradt a kezdeményezés. Szerintem Zsu is rendesen begerjedt, hírtelen felpattant, majd a kezemet fogva húzott a szoba közepe fele, hogy táncoljunk. Egymást minél szorosabban átkarolva, nyelvünkkel egymást nyalogatva, csókolgatva vonaglottunk a fiuk előtt. Néha letérdeltem Zsu pinája elé, és a nyelvemmel nyalogattam a pináját takaró kis piros bugyiját. Ezt ő szintúgy viszonozta. A puncim már nagyon nedves volt, így nem bántam a fiuk közeledését. Zsolt és Zsu pillanatok alatt a díványon voltak. Zsolt hátradőlve élvezte Zsu vonaglását. Jó volt látni, ahogy Zsu feneke kivillan a kis szoknyája alol, és pinája hozzá ér  Zsolt alsónadrágjában már nagyon kidudorodó farkához. Pillanatok alatt Zsu kiszabadította a méretes faszt, és rábukott. Mi Péterrel kerestük a legjobb helyett, ahonnan mindent látni lehetett. Néztem ahogy Zsu szájába veszi a méretes falloszt vagy körbenyalja mint valami folyós fagylalt. A nyelve szinte súrlódott a makkon.  Zsolt is szerette volna megnyalni a jót, Zsu-t csípőjénél fogva az arcához húzta, és bugyiját félre húzva nyalogatta nedves punciját. Nem állhattam meg, - talán a női szolidaritás diktálta – hogy ne kezdjem el simogatni gömbölyű feszes fenekét. Újjaim néha mélyebbre is kandikáltak mint kellett volna, mert szinte Zsu pinájának belső falát éreztem. Azt mondanom sem kell, hogy a másik kezemben már Péter farka feszengett, amit ő a melleim csókolgatásával viszonzott.

Pillanatok alatt Zsu beleült Zsolt égnek meredő farkába. Mindent látni akartam, így elölről próbáltam nyelvemmel elérni Zsu csiklóját. Néha sikerült megnyalnom a pinában ki-be mozgó faszt is, amit szerintem nem vett a tulajdonosa rossz néven. Zsu egyre lejjebb nyomta a fejemet, kívánta, hogy néha érezze pinája környékén a nyelvemet. Közben Péter sem volt rest, és a már forró pinámba dugdosta nyelvét.  Néha Zsolt farka kicsúszott Zsu pinájából, így sikerült hozzá férnem egy két szopás erejéig. Meglepetés volt számomra az, hogy Zsu halkan arra kért, hogy a fenék lyukát nyalogassam, ami nem okozott számomra nagy kérést. Szívesen nyalogattam a finom redős lukat, amit próbáltam nyelvemmel tágítani, hisz tudtam, hogy előbb utóbb egy farok befogadására kell előkészítenem. Ez annyira jól sikerült, hogy próba képen több újamat is sikerült bedugnom. Szinte éreztem Zsolt feszítő farkát ahogy mozog Zsu pinájában. Ez nekem is és Zsu-nak is jó érzés volt, mert mind a ketten egyszerre élveztünk el. Péter álló farka már közben a számban volt. Szoptam ahogy kell. Mivel látni akartam Zsu segglyukába is egy farkat, megfogtam és Pétert a farkánál fogva oda irányítottam. Előtte jól benyálaztam, hogy ne okozzon fájdalmat. Szinte bele irányítottam Zsu seggébe a faszt. Először óvatosan nyomta bele Péter, majd mikor érezte hogy az izmok ellazulnak szinte elveszett a lukba hatalmas farka. Közelről akartam látni, így alulról hol Péter hol Zsolt farkát nyaldostam a nyelvemmel. Hallottam Zsu kéjes nyögéseit, ahogy felváltva bassza szét a két méretes fasz.  Ettől a látványtól ismét elélveztem úgy, hogy az összes újam a pinámba volt. Ahogy a két fasz majd szét repesztette Zsu pináját és seggét, vágyat éreztem arra, hogy ez velem is megtörténjem. A két fiu mintha előre megbeszélték volna egyszerre fröcskölték tele Zsut gecivel. A két fasz, ahogy csúszott kifele a testből, szinte folyt utána a sok geci. Láttam ahogy a seggluk telement gecivel, és ahogy az izmok húzodnak össze, egyre csak folyt a sperma. Ahhoz, hogy én is átérezzem ezt a gyönyört, kezelésbe kellett vennünk a szerszámokat a következő akcióhoz. Nem akartam kihagyni. Kívántam azt az érzést, amikor a két fasz lüktetve önti tele mindkét lyukamat. Azt a sok gecit, mind mind magamban akartam érezni.

Fantasztikus este volt, és remélem nem az utolsó alkalom    

Címkék: páros pina szex geci sperma szexpartner párcsere

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr732178706

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Spriccparty II. 2010.07.30. 17:43:10

A méltán népszerű első adag spricc után itt a következő, egyenesen bele az arcotokba. Pontosabban inkább a lányokéba :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása