Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Topszex

Mya és Gina blogja, erotikus fotózás,modell,fotózás

Címkék

anál (1) baszás (1) baszásos (1) baszni (1) basztuk (2) baszva (1) beach (1) bevásárlás (1) bimbó (2) cic (1) cici (1) duo (1) elélvez (1) élvezés (1) erotikus (2) fasz (5) faszi (1) folyik (3) fotózás (1) geci (8) ginát (3) gruppen (2) hétvége (1) kapualjban (1) kastélyszállós (1) kefélős (1) kúrás (3) kurva (1) leszbi (1) locskos (1) megbasztak (1) műfasszal (1) nedves (2) nyál (1) nyalás (2) nyelv (1) párcsere (3) páros (1) parti (2) picsa (3) pina (12) pinámba (1) pinámban (1) pinanyalás (2) popsi (1) pornóblog (3) punci (2) puncim (1) segglyuk (1) segítség (1) sperma (8) szájba (4) szét (1) szex (7) szexblog (2) szexképek (2) szexmagazin (3) szexpartner (4) szopás (5) tele (1) torkos (1) tutiszopás (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Pornócsillag

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Kastélyszállós baszásos hétvége

topszex 2010.07.26. 22:28

Barátnőmmel kaptunk egy meghívást egy gyönyörű szép kastélyszállóba, két sráctól amolyan ismerősök, de még semmi különös nem történt köztünk, amíg el nem mentünk velük a szállóba.


 Ki tud ellenállni egy ilyen meghívásnak amúgy is, a két srác nagyon jól néz ki,  fizetnek mindent és biztos hogy kefélni akarnak. Ebben a tudatban indultunk útnak.

Az úton jól elbeszélgettünk, és még ott megbeszéltük  nem titkolt szándékunkat a közös együttléteket. Nagyon vártam mát hogy megérkezzünk.

Mikor odaértünk már késő délután volt, két szobát béreltek a srácok, nem is értem minek.

Megmutatták a szobákat franciaágyak mindkét szobában, gyönyörű környezet, gyönyörű szobák, nagyon rendben volt.

Gyors egyeztetés, zuhany után találka a fiúknál, utána majd kajálunk, első a szórakozás, már nagyon rá voltam állva egy jó kefélésre. Lezuhanyoztunk gyorsan mindketten, persze együtt, jól megmostuk egymást, én még a pinájába is benyúltam mikor odaért a kezem, éreztem a forróságot, hát be kellett nyúljak, de megbeszéltük nem váratjuk a fiukat majd ott folytatjuk.

Át is mentünk gyorsan szép fehérneműt vettünk én pirosat Zsuzsa klasszikus feketét, nagyon dögösek voltunk az biztos, legalábbis nagyon tetszettünk magunknak, és reméltük a fiuknak is majd.

A két srác mát ott várt minket  félmeztelenül elnyúlva az ágyon, mikor megláttak minket elismerően bólintottak, ennyi elég is volt hogy tudjuk rendben lesz minden. Odaléptünk a srácokhoz, lehúztok róluk szinte egyszerre az alsójukat, letérdeltünk eléjük és elkezdtük szinkronban leszopni meredező farkukat. Na ezek olyanokat nyögdécseltek hogy attól még jobban benedvesedtem. Szopás közben átnyúltam Zsuzsa alá, félrehúztam a bugyiját és tövig nyomban a középső ujjam a pinájába, majd körkörösen elkezdtem mozgatni, fel -fel sikoltott közben. Ekkor az én srácon felállt az ágyról megkerült és alám feküdt, elkezdte nyalni a csiklómat, nagyon élveztem ahogy körbe- körbe nyalogat és közben be -be dugja a nyelvét a pinámba.

A másik srác fogta magát és elém ült jelezvén hogy őt is szopjam, hát rögtön be is vettem a kemény farkát a számba. Zsu is feltalálta magát és a srác fölé állt hogy nyalja, nagyon szép segge van, engem is  felizgat teljesen. Az t akartam látni ahogy ezt a segget megbasszák rendesen.

Nem kellett sokáig várni erre sem, kimászott alólam az emberem letérdeltette Zsuzsát az ágy éle, kis síkosítót nyomott arra a gyönyörű fenekére és durr belebaszta szép kis farkát. Ezt rögtön megkívántam és is és kértem, hogy engem is engem is. Jól seggbe basztak, mindketten, egy szavam sem lehet.

Zsuzsa széttett lábbal ült elém, hogy nyaljam kicsit miközben ő szopta a két faszt ami előtte meredezett.  Jól kinyaltam édes kis pináját nagyot sikoltva élvezett el a számban.

Az egyik pasi nem bírta és beleverte a sok gecit közben Zsu szájába, ki minden cseppjét önző módon megtartotta magának.

Én még baszatni akartam a pinámat ezért kivettem a másik faszt Zsuzsa szájából, nehogy ezt is teljesen leszopja, és hanyatt dőlve magamba raktam. Kibaszott forró volt és nagyon durván kemény, ú ez nagyon kellett. Magamra húztam a srácot és a fülébe súgtam, hogy élvezz belém édes, lőjj fel a torkomig. Erre elkezdett nagyon keményen döngetni, mondanom sem kell és azonnal elélveztem, sikítottam, ahogy csak bírtam, imádok sikítva élvezni. A pasim meg durr belém, televerte a forró pinámat, láttam rajta nagyon jól esett neki.

Kicsit még feküdtünk négyesben együtt, simogatva egymást, majd mivel mindenki megéhezett elmentünk kajálni, persze mindenkinek jól esett a kefélés és megbeszéltük együtt alszunk mind.

A reggeli ébredés sem volt semmi, de az egy másik történet,

Címkék: pina szex baszás nyalás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://topszex.blog.hu/api/trackback/id/tr462178604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása